Kategorier
Boken om Carnegie

”Den bästa jävla finansbok…”

IMG_1740En händelserik vecka har nått sitt slut. Efter över ett år av arbete kom min bok äntligen ut i bokhandeln. Och den tog tydligen slut på flera ställen efter bara en dag. Galet kul!

Har medverkat i flera av de stora medierna. Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet Näringsliv, Expressen, Aftonbladet, TV4 Nyhetsmorgon,  Sveriges Radio Jämtland, Di-tv, Di.se, EFN.se, GP, Affärsvärlden, ETC, Malou Efter tio (TV4), Resumé, Realtid å SVT Gomorron Sverige som  i sändning dock bara vågade visa upp omslaget av rädsla för Bo Lundgrens retorik i kvällspressen. Roligast var nog ändå när en känd finansman bekräftade ”att det här med den norska kreditportföljen” var en nyhet för finansbranchen”. ”Det kände ingen i finansbranschen till.” Norgenyheten i min bok publicerades av DN.

Men i ärlighetens namn. När Mats Qviberg ringde min förläggare och skrek: ”Det var den bästa jävla finansbok jag läst”, var inte heller så tokigt. Inte heller det faktum att Finansinspektionen förbeställt boken till hela ledningsgruppen.

Tack alla som jobbat med boken: Förlag, redaktör, AD, foto, formgivningtryckeripr och event. Alla som kom på releasen, som köpt boken, som läst boken eller ska läsa den. Och tack Konsensus. Och säkert många fler som jag just nu missar.

4 svar på ””Den bästa jävla finansbok…””

Stängt för kommentering.