IMG_1740En händelserik vecka har nått sitt slut. Efter över ett år av arbete kom min bok äntligen ut i bokhandeln. Och den tog tydligen slut på flera ställen efter bara en dag. Galet kul!

Har medverkat i flera av de stora medierna. Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet Näringsliv, Expressen, Aftonbladet, TV4 Nyhetsmorgon,  Sveriges Radio Jämtland, Di-tv, Di.se, EFN.se, GP, Affärsvärlden, ETC, Malou Efter tio (TV4), Resumé, Realtid å SVT Gomorron Sverige som  i sändning dock bara vågade visa upp omslaget av rädsla för Bo Lundgrens retorik i kvällspressen. Roligast var nog ändå när en känd finansman bekräftade ”att det här med den norska kreditportföljen” var en nyhet för finansbranchen”. ”Det kände ingen i finansbranschen till.” Norgenyheten i min bok publicerades av DN.

Men i ärlighetens namn. När Mats Qviberg ringde min förläggare och skrek: ”Det var den bästa jävla finansbok jag läst”, var inte heller så tokigt. Inte heller det faktum att Finansinspektionen förbeställt boken till hela ledningsgruppen.

Tack alla som jobbat med boken: Förlag, redaktör, AD, foto, formgivningtryckeripr och event. Alla som kom på releasen, som köpt boken, som läst boken eller ska läsa den. Och tack Konsensus. Och säkert många fler som jag just nu missar.

Tags

Comments are closed